ΕΓΓΡΑΦΗ - NEWSLETTERΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Home ΝΕΑ 13/10/2012 Συμμετοχή του Συλλόγου σε εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης
13/10/2012 Συμμετοχή του Συλλόγου σε εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Share

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΥΛΑΙΑΣ " Η ΚΑΠΟΥΤΖΗΔΑ " ως  μέλος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Νομού Θεσσαλονίκης και συμμετείχε  στην εκδήλωση " Χορεύοντας για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσλονίκης "


 

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, ήταν μία ημέρα αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και μία μεγάλη γιορτή για όλη την πόλη.

Δέκα χορευτικά συγκροτήματα, από σωματεία, συλλόγους και φορείς που εκπροσωπούν εν γένει την πλούσια ελληνική μουσικοχορευτική παράδοση, πλημμύρισαν  τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και ενώθηκαν σε μία τεράστια παρέα, στο Δημαρχείο της πόλης.

Η εκδήλωση με τίτλο «Χορεύοντας για τα 100»  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των 47ων «Δημητρίων» σε συνεργασία με την 1η Δημοτική Κοινότητα.

Η γιορτή  ξεκίνησει από 10 διαφορετικά κεντρικά σημεία της πόλης, στις 16:30, με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Νίκης και είχε ως τελικό προορισμό το Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου τα συγκροτήματα  χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ, συνοδεία παραδοσιακών οργανοπαικτών.

Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου ξεκίνησε από τη Πύλη της ΔΕΘ , στη συμβολή των οδών Ν.Εγνατίας και Αγγελάκη στις 4:30 μμ, σημείο συνάντησης και άλλων Συλλόγων της Ένωσης

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ

There seems to be an error with the player !

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

YOUTUBE

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Main page Contacts Search Contacts Search