ΕΓΓΡΑΦΗ - NEWSLETTERΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Home
15/12/15 Οικονομική βοήθεια σε οικογένεια Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Μέλη του Συλλόγου συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό που προσφέρθηκε σε οικογένει που έχει μεγάλη ανάγκη οικονομικής βοήθειας

 
14/12/2015 Έκθεση προίκας - διασκέδαση Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Τη Δευτέρα 14/12/15 ο Σύλλογος διοργάνωσε μία ερυχάριστη βραδιά σταις γυναίκες -μέλη του.

Έγινε έκθεση με διάφορα είδη που έφερε η κάθε μία από την ¨" προίκα "της , κασι στη συνέχεια στήθηκε ένα γλέντι με τραγούδια και χορούς και τη συμμετοχή προσκεκλημένων μουσικών.

Κατά την  έναρξη της εκδήλωσης έγινε ο στολισμός και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου , η χορωδία τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα, ενώ παράλληλα υπήρχε  έκθεση χριστουγεννιάτυικων ειδών και δώρων που κατασκεύασαν οι γυναίκες του Συλλόγου.

 
12/12/2015 Εκδρομή - εμφάνιση χορευτικού στην Ονειρούπολη Δράμας Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Το Σάββατο 12/12/2015 ο Σύλλογος διοργάνωσε εκδρομή στη Δράμα με την ευκαιρία εμφάνισης χορευτικής ομάδας στην Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη της πόλης.

 
7/12/2015 Έγινε ομιλία για το γάλα Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Τη Δευτέρα 7/12/2015, στην αίθουσα του Συλλόγου ,έγινε Ομιλία με θέμα:   « Η Θρεπτική αξία του γάλακτος και των προϊόντων του με ομιλήτρια την  κυρία Άννα Βαφοπούλου-Μαστρογιαννάκη, Καθηγήτρια Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων στο Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ

Μετά την εισήγηση έγιναν ερωτήσεις από τις παρευρισκόμενες  και ακολούθησε συζήτηση.


 
4/12/2015 Το χορευτικό εμφανίστηκε στις εκδηλώσεις της Εκκλησίας Αγ. Βαρβάρας Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, χορευτική ομάδα του Συλλόγου παρουσίασε χορούς της Πυλαίας στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Εκκλησία Α.Βαρβάρας στην Τούμπα.

 
5/12/2915 Έγινε εκδρομή στη Βλάστη Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Το Σάββατο 5/12/2015 έγινε η πτρογραμματισμένη εκδρομή στη Βλάστη Κοζάνης,όπου ο δήμος  διοργάνωσε την 9η ¨γουρουνοχαρά¨με παραδοσιακά χοιρινά εδέσματα ,παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα και χορούς στην πλατεία του χωριού.

 

 
2/12/2015 Προσφορά ειδών στην Ομάδα ΚΙΛΚΙΣ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Στις 2/12/15  παρέδωθηκαν από το Σύλλογό μας  στην ομάδα  "ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗ",  που βρίσκονται  στην Πολυτεχνείου 75 στην Πυλαία ,στην κυρία  Ηρώ Κουρμπάση , 6972 γάντια - σκουφιά για να διανεμηθούν στους πρόσφυγες της Ειδομένης

 
1/12/2015 Προσφορά σε οικογένεια Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Την 1/12/2015 μέλη του Συλλόγου προσέφεραν τρόφιμα, φάρμακα και οικονομική βοήθεια σε άπορη οικογένεια

 
30/11/2015 Προσφορά ειδών στο Σύλλογο καρκινοπαθών Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Στις 30/11/15 προσφέρθηκαν  στον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  πέντε δέματα που περιείχαν, γάντια, εφηβικά σκουφιά, παιδικά σκουφιά και σετ μπεμπέ σκουφί κασκόλ γάντια , για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους, με τα έσοδα  βοηθούν  καρκινοπαθείς άπορους.

 
28/11/2015Πραγματοποιήθηκε εμφάνιση χορευτικού και χορωδίας στο Ασβεστοχώρι Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ - ΝΕΑ

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 χορευτική ομάδα του Συλλόγου μαζί με τη χορωδία  και με τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Βασίλη Κασούρα συμμετείχαν στην εκδήλωση "  ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΑ 2015 " που διοργάνωσε ο  ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥν με θέμα:  «Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΟΥ  ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ» στην οποία συμμετείχαν και  σύλλογοι  από  Χορτιάτη , Φιλύρο και Ασβεστοχώρι..

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η κυρία Αναστασία Σπυρούδη έκανε μία συνοπτική αλλά ουσιώδη παρουσίαση του ΣΑΓΙΑ ,επίσημης παραδοσιακής γυναικείας φορεσιάς της Πυλαίας,την οποία και φορούσαν όλα τα μέλη της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου που χόρεψαν χορούς της Πυλαίας συνοδεία της χορωδίας .

Τα μέλη των ομάδων (χορευτιικού και χορωδίας) του Σύλλογου μας απέσπασαν  το θερμό χειροκρότημα και τα  συγχαρητήρια τόσο από το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση  όσο και από τους διοργανωτές

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 9 από 27

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ

There seems to be an error with the player !

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

YOUTUBE

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Main page Contacts Search Contacts Search